Aktiviteter

Möten, fest & events

Boka
Boka

Efter påsk slår vi äntligen upp portarna till Villa Baro som har fått en helt ny skepnad.
Här informerar vi kort om hur vi har anpassat vår anläggning till rådande läge gällande Coronaviruset.
Vi följer utvecklingen noggrant och uppdaterar informationen regelbundet vid eventuella nya direktiv från regering och myndigheter. Våra gästers och vår personals säkerhet är av högsta prioritet och vi följer därför Folkhälsomyndigheternas riktlinjer och rekommendationer på vårt hotell, i vår restaurang och på vår golfbana.

  • Vi har anpassat städrutinerna genom att lägga till extra städpass, samt genom att använda desinfektionsmedel på publika ytor så som dörrhandtag, ledstänger, stolsryggar, toaletter, receptionsdisk m.m.
  • Vi har ersatt vår frukostbuffé med en bordsserverad frukost. Vid både frukost, lunch och middag kommer vi att använda alla våra nyrenoverade matsalar för att sprida ut våra gäster maximalt.
  • Det kommer att finnas tillgång till handsprit vid receptionsdisk, i matsal och på toaletterna.
  • Vi har tagit fram särskilda rutiner för om du som gäst, eller vår personal, skulle insjukna.
  • För att minska kontaktytorna på golfbanan avvaktar vi med att sätta ut bänkar, bolltvättar och bunkerkrattor på banan. Vi rekommenderar att du ej tar ur flaggan på green och använder din handske när du tar upp bollen.

Du är varmt välkommen till Villa Baro när vi slår upp portarna i april, men för allas säkerhet vill vi att du avbokar din vistelse om du är sjuk eller visar symptom på Covid 19. Du har självklart möjlighet att avboka din vistelse, även utan sjukintyg. För övrigt gäller våra vanliga avbokningsregler.
På Villa Baro behöver du inte trängas. I och med om- och nybyggnationen har vi nu gott om sällskapsutrymmen, matsalar och boende i flera olika byggnader. Vår storslagna golfbana är den perfekta aktiviteten när du vill hålla social distans. I övrigt finns promenadstråk längs med Bysjöns strand och det vackra ekskogslandskapet som ger möjlighet till avkoppling och avskildhet.
Varmt välkommen till Villa Baro!