Golf

Spela dig genom eklandskapet längs Bysjöns kant.

Villa Baro ligger på en av Sveriges vackraste golfbanor. En naturskön parkbana som leder dig genom eklandskapet längs Bysjöns kant. De första nio hålen stod färdiga 1957 och 1964 utökade vi med nio till.

År 2000 invigdes den nuvarande bansträckningen, en bana som passar de flesta golfare. Här finns träningsområde, golfshop och swingstudio – för golfaren har Villa Baro blivit en naturlig mötesplats för både uppladdning och återhämtning. Boka din golfrunda via Min golf  eller kontakta vår reception på 0120-844 40.

Vidare till Åtvidabergs Golfklubb.

Villa Baro Partners Club

Aldrig har det spelats så mycket golf som säsongen 2020. Vi har heller aldrig tidigare kunna erbjuda ett så brett utbud av aktiviteter och möjligheter för våra Partners som efter vår öppning i våras.

Vi hoppas att ni vill vara med nästa säsong med era anställda, kunder och vänner.

Ni konfererar, spelar golf, tar en match på padelbanan, äter trevliga måltider eller aktiverar er på andra sätt hos oss på Villa Baro, på Bysjön eller i skogen som omger oss, möjligheterna är många.

Vi skräddarsyr efter era önskemål och lägger tillsammans fokus på det ni tycker är viktigt i er verksamhet för ett medlemskap i Partners Club.

Slå en signal till Anders på telefon 0708 147536 så berättar han mer om möjligheterna för er verksamhet på Villa Baro.

Jag ser fram emot Ditt samtal.

När rundan kompletteras med en övernattning och riktigt god mat finns alla förutsättningar för både återhämtning och umgänge.

Söndag till onsdag: Från 1 850 kr

Torsdag till lördag : Från 2 250 kr

Enkelrumstillägg:

Gamla flygeln – 300 kr

Nya flygeln – 500 kr

I paketet ingår:
  • 1 greenfee
  • Trerätters middag
  • Övernattning
  • Frukost
Boka

Frågor? Ring oss på 0120-844 40 eller skicka ett mail till info@villabaro.se