GOLFRESORT SÖDER OM LINKÖPING

Spela på en av Sveriges vackraste golfbanor i Östergötland. Villa Baro erbjuder en naturskön parkbana i ett unikt eklandskap längs Bysjöns rand. En 18-hålsbana utöver det vanliga.

GOLFA MED DET LILLA EXTRA

Efter avslutad runda njuter ni av omgivningarna, kanske en vinst som behöver firas med något trevligt i baren? På kvällen serveras ni en trerättersmiddag, en kulinarisk upplevelse för alla smaklökar. Sov sedan gott i sköna sängar i våra vackra rum.

Boka golfpaket

Frågor? Ring oss på 0120-844 40 eller skicka ett mail till info@villabaro.se

INDOOR GOLFPAKET

Spela golf året om och med ett stort urval av golfbanor i kombination med härligt hotellboende. Tycker du också att golfsäsongen är alldeles för kort? Det tycker vi! I vår studio har vi en TrackMan-simulator där vi kan erbjuda golfpaket året om på Villa Baro. Spela på banan du alltid drömt om eller träna in den nya svingen inför säsongen. Behöver du hjälp går det också bra att boka en lektion eller två med Karl, vår PGA Pro. Avsluta sedan dagen med en välsmakande middag på lokala råvaror och en god natts sömn. I paketet ingår: Golfspel på simulator Trerättersmiddag Övernattning Frukost

Boka golfpaket

Frågor? Ring oss på 0120-844 40 eller skicka ett mail till info@villabaro.se

Här kan du läsa mer om golf på Villa Baro och Åtvidabergs golfbana