info@villabaro.se restaurang@villabaro.se 0120-844 40 Villa Baro Västantorp 597 31 Åtvidaberg VD: anders.scharp@villabaro.se

Jobba hos oss

Är du intresserad av att bli en del av team Villa Baro? Du kan alltid skicka in ett personligt brev och CV till oss på info@villabaro.se.

Vi söker följande tjänster:

Villa Baro söker nu en golfkunnig receptionist med stort hjärta för service inför Golfsäsongen 2021, 5 april – 30 september.

Som receptionist på Villa Baro har du en nyckelroll för att allt ska stämma på anläggningen i stort. Du kommer att jobba i bokningssystem för både hotell och golfbana; göra hotell/restaurang/golf-bokningar, checka in och ut gäster, skriva ut scorekort, svara på mail och i telefon, samt andra i reception vanligt förekommande sysslor. Tjänsten kräver goda språkkunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift.

Vi söker dig som är ordningsam, ansvarsfull, har god erfarenhet från något/några hotellbokningsprogram (vi jobbar med Picasso), brinner för service till både gäster och kollegor, samt är en inbiten golfare. Vi tror också att du har det där ”lilla extra” som gör att gästerna snabbt känner sig hemma hos oss och gärna vill komma åter.

Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag 5 februari.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Kvalifikationer
  • Krav: Hotellreceptionist - 1-2 års erfarenhet
  • Krav: Goda golfkunskaper
  • Kompetenser: Techotel, hotellbokningssystem
  • Språk: Svenska och Engelska - flytande tal & skrift
Sök jobbet

Sök jobbet genom att maila personligtbrev och CV till info@villabaro.se