Mat & dryck

Mat ska lagas med passion och smaka minnesvärt.

På Villa Baro sätter våra kockar en ära i att hitta nya smaker och kompositioner, och tar gärna inspiration från övriga Europa. Men även om influenserna kommer från vitt skilda håll, så kommer råvarorna mestadels från trakten.

 

Restaurangen är öppen för lunch måndag till söndag mellan kl. 12.00-14.00 och har kvällsöppet onsdag till lördag från kl. 18.00

Beställ din helgkasse som kan hämtas fredag och lördag kl. 16.00-18.00 på 072-088 43 71 eller maila till restaurang@villabaro.se. Vi kan även köra ut inom Åtvidabergs kommun.

 

För övriga tider kontakta oss på info@villabaro.se eller 0120-844 40.

 

Lunchmeny v. 48

Villa Baros Helgkasse 

Kvällsmeny

Julmeny kväll

Julmeny lunch

Vi kan köra ut maten utan extra kostnad inom Åtvidabergs samhälle. Om du bor utanför tätorten kan vi leverera efter överenskommelse vid bokning. Men det går också bra att hämta maten på Villa Baro. Boka er julmat genom att maila till restaurang@villabaro.se, uppge namn, antal, datum och tid.

 

Våra olika menyer och priser kan du se nedan.

  • Jul serverad på sjurätter pris 695kr per preson
  • Jul serverad på trerätter pris 395kr per person
  • Jul serverad på landgång pris 175kr per person

Varmt välkommen att boka!

  • Ingen stress
  • Väl tillagad julmat
  • Leverans vid dörren
Boka

Beställ genom att maila till restaurang@villabaro.se

Kvällsöppet på Villa Baro

Onsdag till lördag har vi kvällsöppet på Villa Baro. Kom och njut av god mat, trevlig service samt härlig omgivning. Boka bord på info@villabaro.se eller 0120-844 40

Julmiddag på Villa Baro

Julmiddag

Varmt välkomna till årets jullunch och julmiddag. I rådande tider serverar vi en sju rätters julmiddag på Villa Baro. Med start den 27/11 har vi sittningar för såväl lunch som kvällar, onsdag till söndag. Sista chansen att fira jul med oss är den 21/12. Julmiddag 695kr per person Jullunch 395kr per person Jullandgång 175kr per person Vi hoppas på snö och kanske möjligheten till en skridskotur eller promenad på Bysjön innan ni sätter er till bord. Varmt välkomna!

Boka