Meditationsretreat

7-9 oktober

Meditation. reflektion, mental återhämtning, sinnesträning och själsligt välbefinnande. Ledorden för denna helg. I en vacker miljö på en unik plats i Östergötland, närmare bestämt i pittoreska Åtvidaberg.

Yogamaster Ulrica Norberg leder detta retreat och kommer att bjuda på mångfacetterad meditationspraktik, återhämtningsträning, andningspraktik, föreläsningar och teknikträning. Ulrica har praktiserat meditation sedan mitten av 90-talet och är initierad yogamästare, yogiraj, vilket är en av de mest ärofyllda titlar en yogi kan erhålla. Hon har erfarenhet av flertalet meditationsstilar och hon följer devisen att meditation är ett sätt att koppla upp sig på och föra samman sinnena med syfte att nå större klarhet, fokus och medvetande. För ökad närvaro i livet. Vill du utvecklas i din meditation och andningspraktik, är detta definitivt en retreat för dig. Är du yogalärare och önskar mer pedagogiska tips erbjuder Ulrica även teknikträning för de som önskar mer (det tillkommer en extra avgift på 1500 kr för detta) Meddela oss vid anmälan om du önskar lägga till detta).

UPPLÄGG: Morgonpraktik kl 7-9 Eftermiddagspraktik kl 16-18 Utöver detta erbjuder Ulrica även möjligheten att följa med ut i skog och mark för kortare vandring samt extra teknikträning för de som önskar lite mer att bita i. PRIS: 7000 kr pp i dubbelrum. Enkelrumstillägg 300 kr per dag I PAKETER INGÅR: • 2 övernattningar • 2 middagar • 2 luncher • 2 frukostar • 8 meditationssessioner plus teknikträning/föreläsning • Egen tid för aktivitet och reflektion Boka genom att maila till info@villabaro.se eller ring till 0120-844 40

Detta är ett unikt tillfälle att inspireras av Ulrica som är en av Europas mest kunniga. och omtyckta lärare. Ulrica är även journalist, författare och föreläsare samt arbetar som andningscoach. Ett av hennes stora passioner är vandring och ägnar gärna mycket tid ute i skog och mark. Ulrica har skrivit över ett dussin böcker och hon kommer att ha med sig några av titlarna om du önskar att köpa på plats.