Terrängridning Söderö Gård

En riktig djur- och naturupplevelse på hästryggen

arrow down

På Söderö Gård ca 20 minuter från Villa Baro erbjuder vi ridupplevelser i våra vackra och vilttäta omgivningar. Vi utgår från det anrika stallet i gårdscentrum och fortsätter ut på markerna som sträcker sig över 2300 ha böljande ängsmark, åkermark, eklandskap och barrskogar. Terrängen är fantastisk för den hästintresserade och därför önskar vi ge Dig som ryttare en riktigt fin upplevelse.

På Söderö rider du våra rutinerade och vänliga irländska hästar. Ridningen anpassas efter ryttarnas nivå och vi erbjuder ritter med eller utan hoppning. Hos oss finns en stor variation av naturhinder fördelade över fastigheten, alla lika inbjudande och trevliga att hoppa. Vi har även en terrängbana med ett större antal tävlingshinder, där den mer avancerade ryttaren har möjlighet att träna med våra hästar. För att få ut det bästa av din upplevelse hos oss krävs det att du har grundläggande ridkunskaper och kan kontrollera en häst i alla gångarter. För de ryttare som önskar hoppa krävs kunskaper motsvarande 90 cm banhoppning. Vi rider i grupper om 2-6 ryttare plus ledare.

Villa Baro & Söderö Gård presenterar två paket-

Weekendpaket fredag-söndag>>

Pris från 9 350:- del i dubbelrum.

Weekendpaket lördag-söndag>>

Pris från 6 400:- del i dubbelrum.

Planerade datum: 21-23 augusti & 25-27 september

Vi erbjuder även att boka ett dagspaket med ridning i samband med er vistelse på Villa Baro, denna aktiviteten är på förfrågan och vid tillgänglighet. Kontakta oss för förfrågan.

Läs mer om Söderö Gård>>

Boka

Frågor? Ring oss på 0120-844 40 eller skicka ett mejl till info@villabaro.se.