Rum & sviter

Tänk om hemma inte är en plats, utan en känsla.

Att känna sig trygg, kunna slappna av och få vara sig själv. Pusta ut, och tanka energi. Precis så vill vi att du ska känna hos oss. Oavsett vad du vill ha ut av din vistelse ser vi till att du hamnar rätt, både i plats och i känslan.

Nya flygeln

Den nya flygeln började byggas 2018 och stod klar 2020. Visionen var att skapa en känsla av samvaro och lugn. Här finns stora ljusinsläpp, noga utvalda material och utsikt mot Bysjön.

Läs mer

Gamla flygeln

Å ena sidan sjöutsikt, å andra sidan möjlighet att slipa på svingen. Lägg till charm och en stolt historia så har du Gamla flygelns signum.

Läs mer

Adelswärdska villan

Vid Bysjöns kant någon kilometer från huvudbyggnaden ligger Adelswärdska villan, uppförd år 1889 av Baron Theodor Adelswärd. Stilen är nationalromantisk med inslag av engelsk och amerikansk sekelskiftesarkitektur och bara utsikten från den pampiga terrassen gör besöket värt.

Läs mer

Lodgen

Precis intill Adelswärdska Villan ligger Lodgen, ett lite mindre hus i samma härliga stil som villan. Här hyr du med fördel hela huset, för att kunna umgås och rå er själva. Bara ett stenkast från Bysjön.

Läs mer

När finns det lediga rum?

chevron down
Incheckning
Utcheckning
Gäster
1 gäst
Vuxna
1
Barn
Åldrar 2-12
0
Spädbarn
Under 2
0
Spara
SÖK