HOTELLRUM OCH SVITER I ÅTVIDABERG

Njut av känslan att vara helt avslappnad, bara vara dig själv. Andas ut och fylla på med ny energi. Precis så vill vi att du ska känna när du är hos oss på Villa Baro.

Vad du än vill ha ut av din vistelse ser vi till att du hamnar rätt i både plats och känsla. Kanske är du här helt på egen hand för att hitta lugnet i nybyggda Flygel, eller är du en del av ett stort bröllopssällskap som tillsammans intagit historiska Adelswärdska villan?

Oavsett anledning har vi boende som passar just dig.

När finns det lediga rum?

chevron down

NYA FLYGELN

Den nya flygeln började byggas 2018 och stod klar 2020. Visionen var att skapa en känsla av samvaro och lugn. Här finns stora ljusinsläpp, noga utvalda material och utsikt mot Bysjön.

LÄS MER

GAMLA FLYGELN

Å ena sidan sjöutsikt, å andra sidan möjlighet att slipa på svingen. Lägg till charm och en stolt historia så har du Gamla flygelns signum.

LÄS MER

ADELSWÄRDSKA VILLAN

Vid Bysjöns kant någon kilometer från huvudbyggnaden ligger Adelswärdska villan, uppförd år 1889 av Baron Theodor Adelswärd. Stilen är nationalromantisk med inslag av engelsk och amerikansk sekelskiftesarkitektur och bara utsikten från den pampiga terrassen gör besöket värt.

LÄS MER

LODGEN

Precis intill Adelswärdska Villan ligger Lodgen, ett lite mindre hus i samma härliga stil som villan. Här hyr du med fördel hela huset, för att kunna umgås och rå er själva. Bara ett stenkast från Bysjön.

LÄS MER