Villa Baro Outdoor Week

arrow down

Vandring, utematlagning, eldkunskap, tälj-workshop, paddling och skogsbad är bara några av de aktiviteter som vi kommer att erbjuda våra gäster under Villa Baro Outdoor Week 20-24 juli.

Intresset för uteliv ökar i samhället idag och många vill ta sig ut för att uppleva naturen. Detta innebär också ett större intresse för nya kunskaper som kan förgylla vistelsen i naturen. Under aktivitetsveckan Villa Baro Outdoor Week får våra gäster följa med på spännande historiska vandringar och workshops i skog och mark.

Vad sägs om att lära sig laga läcker mat över öppen eld, bada i varma glittrande sjöar, testa på att tälja eller paddla kajak?

Elle Nikishkova

Under ledning av Elle Nikishkova från Elles Utemat får våra gäster vara med på fantastiska friluftsupplevelser i den natursköna miljön kring Villa Baro. Elle är utekock, viltplockare och svampkännare. Hon är känd från Nyhetsmorgon i TV4 där hon entusiasmerar och inspirerar den inspirerar den svenska befolkningen med spännande rätter lagade över öppen eld och fascinerande kuriosa om olika matnyttiga svampar och växter. Tillsammans med Elle har vi skapat ett exklusivt Covid-anpassat event som genomförs utomhus i små grupper. Fokus ligger på näräventyr och avslappning men också på kunskap om områdets historia och nyttiga färdigheter i skog och mark. Maxantalet deltagare är 12 per aktivitet. Först till kvarn gäller.

Läs mer om de aktiviteter vi erbjuder samt pris för respektive event. Max 12 personer per aktivitet, först till kvarn.

Måndagen den 20 juli
Växtvandring runt Bysjön>>

Tisdagen den 21 juli
Paddling till Heleneö med skogsbad och skogsté samt eldworkshop och kaffe>>

Onsdagen den 22 juli
Kulturhistorisk vandring till Horsfjärden>>

Torsdagen den 23 juli
Tälj och mat>>