Wellness

Föreställ dig njutningen.

Känslan av närvaro. Att finnas till. Slappna av. Eller samla kraft. Belöning. En paus från vardagen. Att landa i rent njut. En timme i gymmet. Och känslan av styrka och välbehag. En helt perfekt dag. För dig som vill unna kropp och själ har vi en rad olika skönhetsbehandlingar med väletablerade varumärken. Eller ta del av vårt utbud av produkter och var din egen hudterapeut. Välkommen in i välbefinnandet.

På Villa Baro är vi stolta över arbeta med produkter ifrån Comfort Zone. Comfort Zone är ett familjeföretag som har sina rötter i Parma i Italien. Produkterna är helt fria från silikoner, parabener, mineraloljor, konstgjorda färgämnen och animaliska derivat. Comfort Zone har anslutit sig till organisationen Life Gate, ett ekokulturellt nätverk där projektet Zero Impact går ut på att sänka koldioxidutsläppen. Comfort Zone bidrar till att skydda och återplantera skog och producerar tex sina produkter med grön el.

Bokningsregler för våra behandlingar:

Avbokning av behandling hos Villa Baro ska ske senast 72 timmar innan bokad behandlingstid för att undvika debitering. Därefter debiteras en kostnad på 80% av behandlingspriset avbokas tiden efter 24 timmar utgår full betalning om du uteblir från behandlingen. Kan du uppvisa läkarintyg är avbokning möjlig utan debitering.

Villa Baros Signaturbehandling 75 min: 1 550:-

Denna lyxiga helkroppsbehandlingen innehåller mjukgörande peeling, ryggmassage en ljuvlig inpackning med närande oljor för kroppen. Du får ansiktsrengöring, skön ansiktsmassage och som avslutning serum och crème för din hudtyp.

Aromasoul Helkroppsbehandling 50 minuter: 995:-

Aromasoul är en personlig kroppsbehandling där du får en mjukgörande peeling, närande aromainpackningen med personligen doftsättning och välgörande massage.

Kroppsinpackning 50 min: 995:-

En lyxig kroppsbehandling där du får en mjukgörande peeling, återfuktande och uppstramande inpackning du väljer även om du vill ha en detoxande effekt. Efter inpackningen avlutas behandlingen med applicering av en ljuvlig bodycrem.

Kroppscrub 25 min: 625:-

En härlig kroppsscrubsbehandling som innehåller mjukgörande helkroppspeeling och avslutas med applicering av ljuvligt närande olja.

Villa Baros ansiktsbehandling 50 min: 995:-
Recover Touch, näringsrik behandling eller Hydramemory, fuktrik behandling

I Villa Baros ansiktsbehandling ingår rengöring, mjukgörande peeling och ansiktsmassage. Du väljer Om du vill ha en återfuktande- eller närande och reparerande ansiktsmask. Medans ansiktsmasken gör verkan får du en ljuvlig hårbotten-, hand och armmassage. Behandlingen avslutas med serum och crem för din hudtyp

Villa Baros ansiktsbehandling 30 min: 750:-
Recover Touch, näringsrik behandling eller Hydramemory-fuktrik behandling

I denna behandling ingår rengöring och en mjukgörande peeling. Efter det väljer du om du vill ha en återfuktande- eller närandeansiktsmask. Du får en skön hårbottenmassage och till avslutning serum och ansiktscrem för din hudtyp.

Villa Baros klassiska Tranquillity Aromamassage 50 min: 995:-

I denna behandling använder vi Tranquilityprodukterna, som finns genomgående på Villa Baro. I behandlingen ingår mjukgörande peeling och helkroppsmassage med Tranquilityaromaolja. Behandling avslutas med applicering av bodycrem.