WELLNESS OCH SPABEHANDLINGAR PÅ VILLA BARO

Alla hotell och konferensgäster har tillgång till Villa Baros wellnessavdelning.

Här kan ni njuta i vår relax, där vi har både torrbastu och ångbastu, varför inte ta ett svalkande bad i Bysjön. Det finns även ett fräscht och välutrustat gym för våra gäster som är öppet dygnet runt. Du har väl inte missat vår unika yogasal med utsikt över Bysjön och dess härliga natur. Boka en behandling eller ta del av vårt utbud av produkter och var din egen hudterapeut.

Välkommen in i välbefinnandet

VILLA BAROS KLASSISKA MASSAGE
50 min: 995:-

I denna behandling använder vi Tranquilityprodukterna som finns genomgående på Villa Baro. I behandlingen ingår helkroppsmassage. Behandling avslutas med applicering av bodycrème.

 

VILLA BAROS ANSIKTSBEHANDLING
50 min: 995:-

Recover Touch, näringsrik behandling eller Hydramemory, fuktrik behandling.
I Villa Baros ansiktsbehandling ingår rengöring, mjukgörande peeling och ansiktsmassage. Du väljer om du vill ha en återfuktande eller närande och reparerande ansiktsmask. Medans ansiktsmasken gör verkan får du en ljuvlig hårbotten-, hand och armmassage. Behandlingen avslutas med serum och crème för din hudtyp.

VILLA BARO + COMFORT ZONE

På Villa Baro är vi stolta över arbeta med produkter ifrån Comfort Zone.

Comfort Zone är ett familjeföretag som har sina rötter i Parma i Italien. Produkterna är helt fria från silikoner, parabener, mineraloljor, konstgjorda färgämnen och animaliska derivat.

BOKNINGSREGLER FÖR VÅRA BEHANDLINGAR:

Avbokning av behandling hos Villa Baro ska ske senast 72 timmar innan bokad behandlingstid för att undvika debitering. Därefter debiteras en kostnad på 80% av behandlingspriset. Avbokas tiden efter 24 timmar utgår full betalning om du uteblir från behandlingen. Kan du uppvisa läkarintyg är avbokning möjlig utan debitering.

Har du frågor är du mycket välkommen att kontakta oss på info@villabaro.se eller 0120-844 40.