Yoga

Föreställ dig lugnet efter ett intensivt yogapass.

Andas. Att yoga i vår vackra shala ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Här möts sinnen och sinnesro, här är du själ mot själ med naturen utanför. Här skapas prana. Vilken yogaform du än praktiserar öppnar rummet och stunden det bästa i dig. Balans, närvaro, styrka, utveckling, tålamod, lugn, stillastående och paus.

Yoga i grupp eller för dig själv. Vi håller egna workshops med inbjudna instruktörer för vägledningen i yoga och hälsa. Men hyr också ut våra rum för yogaretreats, mindfulness och meditation. Ge dig en chans att hitta den speciella känslan, inom dig.

Boka Yogaweekend

 

Yinyoga på söndagar

På söndagar håller YogaBySara ett skönt yinyogapass i vår yogashala. Det blir klassisk yinyoga varvat med mjukt flödande sekvenser. Ett bra sätt att varva ner, mjuka upp kroppen och sedan sova lugnt. Varje söndag kl. 19.30- 20.45, med start den 12 september. Ingång direkt vid yogashalan. Pris * 150kr per pass * Eller klippkort 500kr för 4 pass. För dig som inte är så bekant med yinyoga. Yinyoga är en lugn och stillsam yogaform där alla positioner är sittande eller liggande. Positionerna hålls lite längre, med avslappnade muskler. Detta för att komma åt att mjuka upp den djupt liggande bindväven i våra kroppar. Stillheten i positionerna och den medvetna andningen ger dig möjlighet till att vara i nuet, en övning i mindfulness. Ett yinyogapass hjälper din kropp att bli mjuk, rörlig och ger återhämtning på djupet. Välkommen!