VÄLKOMNA TILL EN OFÖRGLÖMLIG FEST

Bröllop, födelsedag eller företagsevent. En speciell känsla kräver en passande lokal, det finns på Villa Baro. Kanske behöver du ett helt hus där gästerna kan sova kvar? Eller en stor solig terrass? Vi arrangerar evenemang för både stora och små sällskap, skräddarsytt efter dina önskemål.

Kontakta oss för rådgivning och planering – tillsammans ordnar vi en oförglömlig dag.

Ring oss på 0120-844 40 eller skicka ett mail till info@villabaro.se

FEST, EVENT OCH BRÖLLOPS MÖJLIGHETER

VILLA BARO

Här har vi möjlighet att ordna allt från den lilla till den stora tillställningen. Letar du efter en trevlig och vacker plats för det mindre födelsedagsfirandet eller den stora festen som du gör en gång i livet så är Villa Baro platsen för dig! Vi skräddarsyr efter dina behov och önskemål för att göra din fest till den bästa möjliga. Privat som företag är varmt välkomna med sin förfrågan eller om du önskar boka en visning. Pris på förfrågan, se kontaktuppgifter ovan.

ADELSWÄRDSKA VILLAN

Denna vackra Villa ligger intill sjökanten vid Bysjön. Detta är en härlig plats för att samla familj, vänner eller företaget för fest, event och bröllop. Denna lokal kan du boka med full service eller om du önskar ordna med ditt event på egen hand, du bestämmer! På Adelwärdska Villan finns det 9 dubbelrum att hyra. Tycker du att detta låter som lokalen för dig och vill veta mer om möjligheterna eller önskar boka en visning är du varmt välkommen att kontakta oss. Pris på förfrågan, se kontaktuppgifter ovan.

CELSINGHUSET

Denna charmiga byggnad ligger belägen vid Villa Baro och golfbanan med vacker utsikt över Bysjön. En nyrenoverad lokal som du kan du boka med full servis men är även perfekt för dig som önskar ordna festen på egen hand, du bestämmer! Pris på förfrågan, se kontaktuppgifter ovan. Max antal personer 80