Jobba hos oss

Trädgårdshotellet och Åtvidabergs Golfbana har under decennier varit ett givet resmål för golfare. 

Nu byggs en ny framtid där Villa Baro är destination för upplevelser som präglas av energi och harmoni året runt med visionen: 

”Villa Baro ska vara en levande plats som våra gäster och medlemmar kan göra till sin”

Villa Baro är vackert beläget i Åtvidaberg och erbjuder upplevelser av högsta klass för alla sinnen, året runt, med fokus på golf, gastronomi och wellness i kombination med ett modernt hotellboende och trevliga konferensmöjligheter.

Villa Baro erbjuder en mängd möjligheter till aktivitet året runt. Yoga, Padel, Vandring och Jakt för att nämna några. Vår vackra och välkända 18-hålsbana är grunden för vår verksamhet på Villa Baro.

Vill du bli en i vårt team? Vi söker följande tjänster

Säljare

Nu söker vi en person som ska ansvara för att sälja vår produkt och plats. I uppgifterna ingår säljaktiviteter både för privat- och företagsmarknaden. Det innebär ansvar för att ta fram paket, events, visningar, kundbesök mm. Du ansvarar för delar av budgeten och att dess mål uppfylls. I ditt arbete arbetar du nära samtliga avdelningar i verksamheten.

Vi söker dig som drivs av att skapa goda relationer och mer försäljning. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning och ett högt eget driv. Du har arbetat några år, har dokumenterat goda resultat från besöksnäringen, gärna hotell, och tycker det är kul med utveckling och förändring.

Tjänsten är ny och vi beräknar att det är en 50%-ig tjänst på helår.

Låter det intressant?

Skicka din CV till vår platschef Ebba Adelswärd; ebba.adelsward@villabaro.se

För frågor ring 073-029 32 37, besök också gärna www.villabaro.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Säsongspersonal

Vi söker nu dig som vill jobba under sommarsäsongen 2023. Vi har flera tjänster lediga under perioden april – oktober, heltid och deltid.

De avdelningar som söker personal inför säsongen 2023 är:

  • Reception
  • Restaurang
  • Kök
  • Städ

Vi erbjuder en liten men vacker arbetsplats  där vi arbetar mycket ihop. Det innebär att vi hjälper varandra och arbetar över gränserna mellan avdelningarna. Vi tror att du är en glad och positiv person som gilla högt tempo, nya människor och personlig utveckling.

Som anställd får du tillgång till gym, reducerad greenfee på golfbanan och härlig natur. Vi har viss möjlighet att erbjuda personalboende.

Tycker du att detta låter intressant och kan passa dig?

Välkommen att skicka din CV och vilken avdelning du är intresserad av till vår platschef Ebba Adelswärd; ebba.adelsward@villabaro.se

För frågor ring 073-029 32 37, besök också gärna www.villabaro.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande.