Kajak

Upplevelsen du tar, är känslan du får.

En lång tur på vattnet. Tystnaden. Vågorna. Det knappt hörbara ljudet när paddeln bryter vattenytan. Att få glida fram av egen kraft. Genom vår, sommar och höst. Varje årstid bjuder på sin speciella vy. Under kajakens skrov kräfta, abborre och gädda. Djurlivet nära inpå. Baroniets sjöar erbjuder paddling i allt från åar till öppet vatten. Med stränder och öar att vila vid. Bysjöns knappa kvadratkilometer skapar ett eget rum för dig och dina tankar. Det vill vi att du ska få uppleva.

Hur vill du forma din paddeltur?

Paddla som det passar dig bäst – hyr per timme, boka ett färdigt paket eller gå ihop 4–10 personer och boka en tur när, och hur, det passar er bäst. Vi erbjuder kajakupplevelser för alla nivåer utifrån era önskemål tillsammans med vår samarbetspartner Outdoor Time Sweden.

Upptäck Östergötlands vackra landskap i en kajak strax ovanför vattenytan. Vi utgår från Villa Baro och åker sedan gemensamt till den sjö vi valt för dagen. Du får låna ryggsäck som vi fyller med fika och lunch. Oavsett förkunskaper kommer du njuta av den här turen – vi paddlar i behagligt tempo och gör små stopp för avkoppling, och fotografering. När turen är slut kör vi dig tillbaka till Villa Baro. I paketet ingår även trerätters middag, boende och frukost.

Pris:

3 660 kr per person del i dubbelrum Nya Flygeln

3 115 kr per persondel i dubbelrum Gamla Flygeln

Aktuellt datum Guidad paddeltur- På förfrågan

I paketet ingår:
  • kajak
  • fika
  • lunch
  • trerätters middag
  • boende
  • frukost
  • vackra vyer
Boka

Frågor? Ring oss på 0120-844 40 eller skicka ett mail till info@villabaro.se

Hyra kajak

Vid Bysjön i direkt anslutning till hotellet har Villa Baro en kajakstation tillsammans med Outdoor Time Sweden. Det finns 4 st kajaker med tillhörande paddlar, flytvästar och kapell. Är ni fler som vill ut och paddla ordnas fler kajaker. Önskar ni paddla på annat ställe kan även utkörning/hämtning ordnas.  Kajakerna vid Villa Baro är stabila nybörjarkajaker lämpliga för dagsturer . Reservation sker i hotellreceptionen.

Yogapaddling

Njut av stillheten och lugnet. Kombinera paddling i behagligt tempo med ett avslappnande yogapass  på Villa Baro. Passar även för dig som inte har paddlat eller yogat tidigare. I turen ingår lån av kajak och tillhörande utrustning, flytväst, guidad paddeltur, yogamatta, yogapass och frukostbuffé. Antal deltagare: 4-10 personer.
I paketet ingår även övernattning, frukost och 3-rätters middag. Passa på att ta en avslappnande bastu i vår relax efter en skön dag med paddling och yoga.

Pris del i dubbelrum Gamla Flygeln 2 710:- per person

Pris del i dubbelrum Nya Flygeln 3 210:- per person

Aktuellt datum Yogapaddling- På förfrågan