Dawni Limited Edition Prints är ett onlinegalleri som visar grafiska upplagor av ledande och lovande internationella, men framför allt brittiska, konstnärer. Vi är mycket stolta över den förankring våra konstnärer har till tryckkonstens väl ansedda arv.

Vi är baserade på Stensnäs Säteri, omslutna av vackra åkrar och stilla vatten, medan de flesta av våra konstnärer verkar i färgstarka London. Det var också i London som Maria Stackelberg, en av grundarna till Dawni Prints, arbetade som gallerist under flera år. Det var här intresset för grafisk konst etablerades, och där hon även inledde samarbeten med konstnärer som nu 10 år senare fortfarande är aktiva. Alla våra prints och konsttapeter packas omsorgsfullt av oss och skickas sedan från Stensnäs till hela världen.

I maj besöker vi Villa Baro och arrangerar en utställning med verk av fyra av våra konstnärer; Kristjana S Williams, Guy Allen, Magnus Gjoen och Magda Archer. Det blir en färgsprakande kombination av lantligt och poppigt, och alltid med en touch av magi.

Vernissage 25e maj.

Läs mer om Dawn Limited Edition Prints här.