Yogaweekend

18-20 November

Yogaweekend

Välkommen på en yogaweekend med Charlotte Fredriksson på Villa Baro i Åtvidaberg den 18-20 november 2022. En helg med “Living the good life” i fokus. Charlotte leder oss igenom en helg fylld av dynamisk och återhämtande yoga, utforskning, utveckling, acceptans gemenskap och nyfikenhet för att hitta ditt flow och din balans i livet.

Helgen bygger på temat “Living the good life” och innefattar 7 fokusområden som genomsyrar yogaklasserna, maten, föreläsningen och workshopen. Helgen bjuder på 5 yogaklasser, som varierar mellan dynamisk poweryoga och yin samt inslag av meditation och pranayama, 2 powerwalks, en skön vandring runt Bysjön och en föreläsning och workshop där vi även får lära oss mer om den antiinflammatoriska kostens betydelse för ett liv i balans. Villa Baro är den perfekta platsen för denna helg då vi inte bara omges av ett magiskt lugn och vacker natur utan även av hög kvalité på mat och boende. Det finns även tid att njuta av bastubad i relaxen, kallbad i Bysjön eller strosa runt i Åtvidaberg för den som vill. På kvällarna äter vi gemensamma middagar i ett separat rum.

Schema för helgen ser du här.

PRISET FÖR HELGEN: 5 250 kr per person del i dubbelrum nya flygeln 5 750 kr per person enkelrum nya flygeln 5 750 kr per person del i svit I PAKETET INGÅR: Två övernattningar Två frukostar Två Luncher Två middagar En välkomstdrink Fem yogapass Två power walks En föreläsning En workshop En vandring Boka genom att maila till info@villabaro.se eller ring till 0120-844 40